سید علی اینانلو در گفتگو با خبرنگار مهر در شهریار اظهار داشت: متولی اصلی جلوگیری از ساخت و سازها در اراضی کشاورزی در شهرستان شهریار اداره جهاد کشاورزی است که باید با همکاری شهرداریها در محدوده شهری و بخشداری در بخشها و روستاها وارد عمل شود.
وی افزود: در این راستا اکیپ کنترل نظارت ساختمانی متشکل از چند سازمان تشکیل شده است و اگر ساخت و سازی غیرمجاز انجام شود، برخورد جدی خواهد شد.
این مسئول خاطرنشان کرد: در گذشته از این امر مهم غفلت می شد و روزانه کاربری متراژ زیادی از اراضی زراعی و باغات تغییر داده می شد اما در حال حاضر با اجرای این اقدامات در مجموع توانستیم جلوی 80 درصد از این تغییر کاربریها را بگیریم.
اینانلو بیان داشت: در حال حاضر 30 روستا با 237 هزار خانوار در شهریار وجود دارد که طی چند هفته آینده با اتمام پروژه های گازرسانی دیگر نقطه ای در شهریار وجود ندارد که فاقد انشعابات گاز باشد.
بخشدار مرکزی شهرستان شهریار عنوان کرد: تا قبل از فعالیت دولت نهم تنها سه روستای شهرستان شهریار از نعمت گاز بهره مند بود اما هم اکنون روند توسعه و بهسازی روستاها در بخشهای مختلف شتاب مطلوبی دارد.
وی ادامه داد: اگر روستاها توسعه نیابند به طور قطع مهاجرت به شهرها افزایش و در نتیجه تراکم جمعیت در شهرها افزایش و امکانات شهری کاهش می یابد.
این مسئول اذعان داشت: تمام روستاهای شهریار دارای طرح هادی هستند.
اینانلو اعلام کرد: به منظور ارائه تسهیلات و خدمات مختلف به روستاییان شهریاری، به منظور مقاوم سازی خانه ها و ارائه پروانه ساختمانی به هر واحد مسکونی 7.5 میلیون تومان وام قراض الحسنه پرداخت می شود.
شهرستان 620 هزار نفری شهریار در 45 کیلومتری غرب استان تهران واقع شده است.
نظر شما